Over ons


Van Vulpen is een aannemer die werkzaam is in de ondergrondse infrastructuur van ons land. Wij werken aan concrete vraagstukken van maatschappelijke thema’s zoals de energietransitie, woningbouwopgave en klimaatadaptatie. Dit houdt in dat wij bezig zijn met de aanleg en vervanging van warmtenetten, parkbekabeling van windmolen- en zonneparken, gas-, elektra-, telecom- en (drink)waterinfrastructuur. Dit in het complete spectrum van huisaansluitingen tot dienstleidingen en transportleidingen.Van Vulpen

Missie
“Energieke aannemer die op persoonlijke wijze betrouwbare verbindingen realiseert”

Visie
“Dé vooruitstrevende organisatie die, gezamenlijk en op eigen wijze, proces gestuurd onderneemt”

Kernwaarden
Bij het aannemen van elke nieuwe medewerker kijken we niet alleen naar wat de kandidaat kán, maar ook naar zijn karaktereigenschappen. Met andere woorden: of hij goed past bij ons DNA en onze kernwaarden:

  1. Wij zijn veilig
  2. Wij zijn energiek
  3. Wij zijn in verbinding
  4. Wij zijn procesgestuurd
  5. Wij zijn onderscheidend

Mens, product en bedrijf

Medewerkers van Van Vulpen zijn gedreven winnaars en gaan voor elkaar door het vuur. Samen willen wij elke wedstrijd winnen. Wie carrière wil maken en vooruit wil, is bij ons op zijn of haar plek! Cruciaal voor ons is, dat wij mensen het werk laten doen dat écht bij ze past. De één is een uitvoerder, de ander voelt zich nu eenmaal beter thuis op kantoor.

Binnen Van Vulpen geven wij elkaar persoonlijke aandacht, in alle lagen van de organisatie. Wij geven vooral leiding vanuit het hart, mensgericht dus. Omdat Van Vulpen een platte organisatie is, is de afstand tot het managementteam minimaal.

We gaan amicaal en informeel met elkaar om, maar zijn tegelijkertijd helder, corrigerend wanneer nodig en stellen duidelijke grenzen. Het gaat uiteindelijk om de prestatie, het werk moet perfect gedaan worden!

Van Vulpen
Borrel van Vulpen

Verbinden van mensen

Het specialisme van Van Vulpen, het leggen van verbindingen, komt terug in onze gehele bedrijfsvoering. Dus ook in het personeelsbeleid. Een goede verbinding met onze mensen is van cruciaal belang.

Verbinden staat bij ons voor ‘hard werken, elkaar helpen en gezelligheid'. Het hele jaar door organiseren wij tal van activiteiten: van vrijdaglunch tot themaborrel, van BBQ tot Sinterklaasfeest en van afdelingsuitjes tot de jaarlijkse Kerstbijeenkomst.

Ook hebben wij in het bijzonder aandacht voor het welzijn van de mens. Met onder andere het nieuwste materieel en gereedschap, een gezamenlijke fitnessruimte (mét personal trainer), speelkamers met tafeltennis en tafelvoetbal en in hoogte verstelbare bureaus werken wij voortdurend aan een juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Procesmatig werken


Onderstaande animatie geeft weer wat procesmatig werken bij Van Vulpen betekent.